Kirjakeisari
Markku Haapio on perehtynyt sikaan sekä ilmiönä että kulinaristisena elämyksenä. Käsitellyiksi tulevat possun kaikki puolet: possu eläimenä ja kotieläimenä, possun historia, possuun liittyvät tabut, possu kirjallisuudessa, kuvataiteessa, elokuvassa, lauluissa, sarjakuvissa. Ruuanlaittaja saa vankkaa tietoa sianlihan käytöstä, ruhon leikkaamisesta ja eri ruhonosien käytöstä. Reseptejä on kolmisenkymmentä, valtaosa Suomesta, ja joulukinkku saa luonnollisesti erityiskohtelun. Kuvituksena on houkuttelevia ruokakuvia, possuaiheisia postikortteja, vanhoja piirroksia ja maalauksia sekä valioyksilöitä tekijän satojen minipossujen kokoelmasta.nMarkku Haapio on Iltalehden toimittaja. Hän on julkaissut vuonna 2002 yhdessä Antti Vahteran ja Visa Nurmen kanssa kirjan Nakit ja muusi sekä viime vuonna teoksen Sininen Lenkki ja kymmenen mestaria.
$6.00
© Flair Hair & Beauty Salon London 2024
Tämä verkkokauppa on vain esittelyä varten — tilauksia ei käsitellä. Piilota tämä ilmoitus