Kirjakeisari

Me uskoimme Suomeen : sotapäiväkirja 1941-44

Mehukas opas tuttujen ja tuntemattomien hedelmien ja marjojen käyttöön, sellaisenaan ja jälkiruokaresepteissä. Varustettu syötävän herkullisin värikuvin. Moni eksoottinen uutuus jää hedelmätiskistä poimimatta, koska herkuttelija ei tiedä mitä sille pitäisi tehdä: miten hedelmä kuoritaan, mikä osa siitä on syötävää, mistä tietää onko se kypsä, miten se säilyy ja mitä siitä voisi valmistaa. Tutti frutti antaa valmiudet harvinaisempien hedelmien lähestymiseen, opastaa kiinnikäymiseen ja esittää toinen toistaan houkuttelevampia, yksinkertaisia mutta ylellisen kekseliäitä reseptejä. Tutumpiakaan hedelmiä ja marjoja ei unohdeta, vaan tamarillon ja pitaijan rinnalla esitellään tuoreita ideoita kotoisen omenan ja banaanin käyttöön kotikeittiössä. Ruokaohjeiden ohella kirja kertoo hedelmien historiallisen taustan, nimien alkuperän, viljelyseudut, sukulaissuhteet sekä ravintosisällön, siis kaikkea sellaista mitä ei hedelmien kyljestä löydy. Raikas keittokirja pursuaa värikylläisiä valokuvia: silmänruokaa, joka houkuttelee niin ammattilaisen kuin aloittelevankin kokin kokeilemaan ja nautiskelemaan. Ilmestyy tammikuussa.

$9.00

Tilaa uutiskirje